ASTM E1810-12

ASTM E1810-12

Название на английском:
ASTM E1810-12

Название на русском:
ASTM E1810-12

Описание на английском:
Standard Practice for Evaluating Effects of Contaminants on Odor and Taste of Exposed Fish

Описание на русском:
Standard Practice for Evaluating Effects of Contaminants on Odor and Taste of Exposed Fish

Статус документа:
Действующий

Формат:
Electronic (PDF)

Количество страниц:
6

Срок поставки (английская версия документа):
1 рабочий день

Срок поставки (русская версия документа):
2 рабочих дней

Артикул (SKU):
ASTM08837

Выберите версию документа:
560 руб.
Нужна помощь?

Также интересуются следующими документами

ASTM F1901-16
Standard Specification for Polyethylene (PE) Pipe and Fittings for Roof Drain Systems
560 руб.
ASTM D8193-18
Standard Test Method for Total Oil and Grease (TOG) and Total Petroleum Hydrocarbon (TPH) in Water and Wastewater with Solvent Extraction Using Non-Dispersive Mid-IR Transmission Spectroscopy
560 руб.
ASTM C1717-18
Standard Test Methods for Conducting Strength Tests of Masonry Wall Panels
560 руб.
ASTM A153/A153M-16a
Standard Specification for Zinc Coating (Hot-Dip) on Iron and Steel Hardware
560 руб.
ASTM D6745-11(2015)
Standard Test Method for Linear Thermal Expansion of Electrode Carbons
560 руб.
ASTM D4439-18
Standard Terminology for Geosynthetics
560 руб.