ASTM E1810-12

ASTM E1810-12

Название на английском:
ASTM E1810-12

Название на русском:
ASTM E1810-12

Описание на английском:
Standard Practice for Evaluating Effects of Contaminants on Odor and Taste of Exposed Fish

Описание на русском:
Standard Practice for Evaluating Effects of Contaminants on Odor and Taste of Exposed Fish

Статус документа:
Действующий

Формат:
Electronic (PDF)

Количество страниц:
6

Срок поставки (английская версия документа):
1 рабочий день

Срок поставки (русская версия документа):
2 рабочих дней

Артикул (SKU):
ASTM08837

Выберите версию документа:
560 руб.
Нужна помощь?

Также интересуются следующими документами

ASTM C1363-11
Standard Test Method for Thermal Performance of Building Materials and Envelope Assemblies by Means of a Hot Box Apparatus
840 руб.
ASTM C905-01(2012)
Standard Test Methods for Apparent Density of Chemical-Resistant Mortars, Grouts, Monolithic Surfacings, and Polymer Concretes
560 руб.
ASTM E1050-12
Standard Test Method for Impedance and Absorption of Acoustical Materials Using a Tube, Two Microphones and a Digital Frequency Analysis System
840 руб.
ASTM F408-99(2015)
Standard Test Method for Tires for Wet Traction in Straight-Ahead Braking, Using a Towed Trailer
560 руб.
ASTM D4208-13
Standard Test Method for Total Chlorine in Coal by the Oxygen Bomb Combustion/Ion Selective Electrode Method
560 руб.
ASTM D6110-18
Standard Test Method for Determining the Charpy Impact Resistance of Notched Specimens of Plastics
840 руб.